Zijn je files te groot om via je eigen mailprovider te versturen? Verstuur ze dan via Wetransfer. Gratis(tot 2gb), veilig en supersnel grote bestanden versturen met Wetransfer. Wetransfer is snel, eenvoudig en gratis!.

Lees meer: Grote files verstuur je met Wetransfer.

Of je nu een cursus of vakevenement wilt regelen, een nieuwe praktijkvestiging wilt openen of misschien een jubileum wilt vieren voor je praktijk. Met Eventbrite kun je snel, simpel, gratis en professioneel je evenementen organiseren en publiceren.

Lees meer: Eventbrite voor professionele events.

Het ontwerp van MailChimp maakt het eenvoudig om inhoud toe te voegen. Verzamel informatie van lezers op uw aanmeldingsformulier en stuur de nieuwsbrieven naar, afhankelijk van het onderwerp, uw cliënten en relaties.

Lees meer: Met één klik emailt u aan al uw cliënten.

Een infographic, of een informatieve illustratie zoals dat in goed nederlands heet, geeft een hoeveelheid data informatief weer voor verschillende onderwerpen door gebruik te maken van een combinatie van tekst en beeld.

Lees meer: Grafieken en overzichten met Infogram of Easelly

Geen whiteboard of wil je altijd en overal wanneer het jou uitkomt aan je projecten en plannen werken? Dan is Freemind misschien wel de beste oplossing. Deze 'open source' software is gratis, in het Nederlands en eenvoudig in het gebruik..

Lees meer: Brainstorm & Structureer met freemind