Door gebruik te maken van een gevarieerd aantal vaste standaard websites kunnen wij u websites aanbieden met een strakke vormgeving die ook aan de laatste technische eisen voldoen. Hieronder ziet u een overzicht van de standaarden die wij hebben. Zit uw smaak er niet bij laat ons dat weten. Wij ontwikkelen continu nieuwe standaard websites Misschien kunnen wij dan een nieuwe standaard voor u ontwikkelen die wij ook in onze portfolio kunnen opnemen.Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.


Hoe werkt het

Heel simpel. Hierboven vindt u een overzicht van de standaard websites die wij hebben. U kunt de afbeelding vergroten en op de link klikken als u de website beter wilt bekijken. In een nieuwe venster opent zich de website waar u op uw gemak door kan browsen. Links ziet u een radartje. Als u daar op klikt opent zich een module waar u zelf de kleuren en achtergronden van de website kunt instellen. U kan dan zelf kijken welke kleurenschema het beste bij uw huisstijl of smaak past. Het hoofdmenu kan u natuurlijk zelf indelen zoals u dat wilt. Wij hebben ze gemaakt zoals wij denken dat die er uit zou kunnen zien.

Let op: Wij hebben ze naar eigen inzicht ingericht. Mocht u u een logopediepraktijk hebben maar vindt u in het bovenstaande overzicht de standaard voor de tandartspraktijk mooi dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Al deze standaarden zijn eenvoudig aan te passen naar uw wensen. Het hoofdmenu is makkelijk in te richten zoals u dat wilt. Ook zijn alle onderdelen eenvoudig te verplaatsen en aan te passen naar uw wensen. Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Klantenservice