Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor webdesign? Zoekt u een webdesignbureau die ook nog de (para)medische wereld kent? Een partner die maar al te goed begrijpt dat de zelfstandige zorgaanbieder al genoeg keuzes moet maken? Neem dan contact op met ons. Wij leveren niet alleen kant en klare websitepakketten maar oplossingen voor alle (para)medici als fysiotherapeuten, logopedisten, ergotherapeuten etc.. Of u nu in Utrecht, Ameland, Maastricht of Vlissingen bent gevestigd, wij zijn expert op het gebied van (para)medische websites. Wij helpen u met webdesign, zoekmachine optimalisatie, klachtenformulieren, algemene voorwaarden en adviseren hoe u uw praktijk het best kan profileren op het internet.

Over ons

Onze kwaliteiten

  • Webdesign95%
  • PHP88%
  • HTML5 and CSS391%
  • Luiheid *54%
  • Juridische kennis75%
  • Engels95%
  • Duits70%
  • Creativiteit91%
  • Organisatie70%
  • Teksten en Afbeeldingen75%

* Geintje, natuurlijk moet luiheid 100 procent zijn

Onze Missie

Bent u klaar voor de volgende stap? De gezondheidszorg is in beweging. Ieder jaar wordt er meer van u verwacht. Beroepsverenigingen en zorgverzekeraars stellen steeds meer eisen. Maar ook als u er voor kiest om geen zorgcontracten te tekenen is dit een verandering die verstrekkende consequenties voor u kan hebben. Veel van deze vragen kunnen met standaard oplossingen worden beantwoord. Daarom bieden wij meer dan alleen een strak vormgegeven website aan die aan de laatste eisen voldoen.

Bij iedere verandering of nieuwe eisen in de gezondheidszorg vragen wij ons af wat het beste antwoord kan zijn. Wij stellen ons tot doel de websites zo in te richten dat iedere praktijk met een website van Onlinewebdesigner klaar is voor de volgende stap en de laatste ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

Leer ons een beetje beter kennen. Maak kennis met ons team, bekijk onze filosofie, en lees een paar redenen waarom wij zo anders zijn.

Onze Filosofie

Creatieve ideeën die werken. Wij geloven in full service die gericht is op oplossingen en kwaliteit. Wij begrijpen heel goed dat meer bezoekers niet automatisch meer omzet betekent.

Een website is nooit een doel op zich in de (para)medische wereld. Natuurlijk moet u goed vindbaar zijn maar uw internet pagina moet ook uw werk vertegenwoordigen. Er wordt steeds meer van de zelfstandige praktijkhouder verwacht en onze websites geven op veel van deze verplichtingen een antwoord. Met welke verzekeraars heeft u een contract? Wat is u klachtenregeling? Algemene Voorwaarden die aan alle juridische eisen voldoen en zijn deze makkelijk de vinden? Allemaal hulpmiddelen zodat u zich rustig kan concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden.