Een alles-in-één website pakket voor maar 399*

 • Medischewebsite Utrecht

  Dit is onze laatste aanwinst. Een mooi vormgegeven website volgens de laatste trends

 • Medischewebsite Den Bosch

  Eenvoudig maar toch afwisselend en met een pagina brede slider.

 • Medischewebsite Rotterdam

  "Less is More" Geen toeters en bellen in deze strak vormgegeven en overzichtelijke website.

 • Medischewebsite Zwolle

  Met acht flexibele blokken in de hoofding heeft deze standaard een speels uiterlijk.


Website plus veel meer

Als u bij ons een website besteld dan krijgt u meer dan alleen de website. Omdat wij als geen ander begrijpen dat de zelfstandige zorgaanbieder al genoeg keuzes moeten maken lossen wij met onze website-pakket direct een aantal problemen voor u op

Wat krijgt u bij uw website?

 • Website volgens de laatste standaarden
 • Algemene Voorwaarden
 • Gepubliceerde klachtenprocedure
 • Prijslijst, Contractenoverzicht en meer...

Geïntreseerd?

Ieder jaar lezen wij alle contracten en voorwaarden van de zorgverzekeraars. Op basis daarvan breiden wij onze pakketten uit met meer toepassingen en functies die u vanuit u contracten met de zorgverzekeraars dient te hebben. Veel zorgverzekeraars eisen in hun voorwaarden dat u een website heeft waarop u duidelijk en overzichtelijk u adres, contactgegevens en openingstijden publiceert. Maar het kan bijvoorbeeld ook gaan om een klachtenprocedure of Algemene voorwaarden die alle zaken regelen tussen u en uw cliënt maar ook met de zorgverzekeraar voor al hetgeen zij niet in hun contracten met u benoemen..

Maar ook als u geen contract met een zorgverzekeraar afsluit zijn Algemene Voorwaarden zeer belangrijk. U geeft hier aan onder welke voorwaarden u zorg aanbiedt aan uw cliënten. U kan hier een beroep op doen wanneer een cliënt zijn rekening niet wenst te betalen of u aansprakelijk probeert te stellen. Een website van Onlinewebdesigner.nl komt dus nooit alleen.

De ontwikkelingen staan niet stil. Wij blijven nieuwe standaardwebsites ontwikkelen volgens de laatste trends die ook eenvoudig in uw huisstijl aan te passen zijn. Daarnaast zijn wij bezig met het ontwikkelen van een spraakfunctie die uw website ook toegankelijk maakt voor visueel beperkten en mensen met dyslexie. Blijf ons volgen voor de laatste ontwikkelingen

Wat zit er in een website pakket?

Modern ontwerp

Al onze websites zijn ontworpen volgens de nieuwste trends en standaarden. Creatief maar altijd realistisch. Een uniek ontwerp aansluitend bij uw huisstijl.

Mobiel compatible

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet èn smartphone. U websites worden altijd correct weergegeven ongeacht het apparaat waarmee uw website wordt bekenen.


Zoekmachine vriendelijk

Al onze websites worden zo ontworpen dat ze makkelijk door zoekmachines als Google kunnen worden gevonden. Herkenbare URL's, duidelijke omschrijvingen en met de juiste zoekwoorden wordt u beter gevonden.

Speciaal voor paramedici

Uw website heeft een aantal speciaal voor (para)medici ontworpen toepassingen als tarieven overzicht, zorgverzekeringen overzicht en afbeeldingen.


Voor de meest gebruikte Browsers

Websites worden door alle meest gebruikte browsers perfect weergegeven. Windows Explorer, Windows, Chrome, Safari, Opera, Firefox, Maxthon, Dragon...

Sitemap

Alle websites worden standaard voorzien van een disclaimer en een sitemap die het voor zoekmachines makkelijker maakt uw website te indexeren. Wij melden uw sitemap aan bij Google zodat u beter gevonden wordt.


Tarieven

U heeft ook de mogelijkheid uw tarieven te publiceren en deze door een PDF bestand te laten downloaden of uitprinten door de bezoekers van uw website.

Zorgverzekeringen

Wij hebben ook een aparte pagina of module waarin u aan kan geven met welke zorgverzekeraars u een contract heeft afgesloten.


Algemene voorwaarden

Door juristen speciaal voor uw beroepsgroep ontwikkelde algemene voorwaarden die eenvoudig en toegankelijk op uw website worden gepubliceerd.

Social Media

Naast links met uw social media als Linkedin, Twitter of Facebook is elke website ook voorzien van een RSS-Feed waar bezoekers snel en eenvoudig op de hoogte kunnen blijven van de laatste ontwikkelingen in uw praktijk.


Teksten en Afbeeldingen

Wij assisteren u als u hulp nodig heeft met het schrijven van teksten en het vinden van de juiste afbeeldingen.

Plus

Wij blijven niet stilzitten en blijven nieuwe handige toepassingen ontwikkelen die uw website en inhoud verbeteren. Schrijf u in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste en nieuwste ontwikkelingen.

Onze prijzen

Website pakket

€439éénmalig
€4391 month
 • Modern ontwerp
 • Mobiel compatible
 • Beschikbaar voor alle browsers
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Speciaal voor (para)medici
 • Algemene voorwaarden

ALLES IN ÉÉN

€499ëénmalig
€499ëénmalig

Service Contract

€5per maand
€5per maand
 • Domeinnaam registratie
 • Hosting met onbeperkt dataverkeer
 • Eigen e-mail accounts
 • Drie maandelijks opzegbaar
 • Extra beveiling
 • Groene hosting


* Actie geldig tot en met 1 november 2014. Klik hier voor de actievoorwaarden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW