Onbezorgd online met een Service contract

Het service contract omvat alles wat u nodig heeft om een jaar lang uw website veilig en vertrouwd online te zetten. Wilt u meer? Dan is het eenvoudig aan te passen naar de wensen die u heeft. Of het nu gaat om meerdere domeinnamen of een SSL verbinding om veilig data te versturen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Een service contract is meer dan alleen domeinnaamregistratie en website hosting. Het biedt u veiligheid, zekerheid en zeer veel mogelijkheden die uw aanwezigheid op internet onbezorgd laat. Daarnaast bieden wij uw website CO2 neutraal aan. Bij Cleanbits kan u zien of uw website een bijdrage levert aan een groener internet. En als u wilt zetten wij de logo van Cleanbits ook op uw website.

9,- per maand

Jaarlijkse vergoeding.

Betaling vooraf.

Opzegtermijn van 3 maanden.

Geïntresseerd?


Website pakket

€439éénmalig
€4391 month
 • Modern ontwerp
 • Mobiel compatible
 • Beschikbaar voor alle browsers
 • Zoekmachine vriendelijk
 • Speciaal voor (para)medici
 • Algemene voorwaarden

ALLES IN ÉÉN

€499ëénmalig
€499ëénmalig

Service Contract

€5per maand
€5per maand
 • Domeinnaam registratie
 • Hosting met onbeperkt dataverkeer
 • Eigen e-mail accounts
 • Drie maandelijks opzegbaar
 • Extra beveiling
 • Groene hosting

Wat kan ik verwachten van een service contract?

Domeinnaam registratie

Jaarlijkse fee voor de registratie van uw domeinnaam. Daarbij horen ook eventuele sub-domeinnamen wanneer een een duidelijk onderscheid wilt maken in de verschillende toepassingen van uw website.

Webhosting

De servers die wij gebruiken behoren tot de meest moderne en veilige datacenters in Europa. De centers zijn TÜV ISO 27001-gecertificeerd. Door nauwe samenwerking met wereldwijd vooraanstaande partners als AMD en Sun kan optimale veiligheid en beschikbaarheid van je data worden gegarandeerd..


Geen opstartkosten

Wij rekenen geen administratie- of opstartkosten. De prijs is de prijs. Geen verborgen tarieven of voorwaarden. En mocht ons pakket niet voldoen aan uw eisen dan spreken wij eerst de mogelijkheden door en laten wij u helder en duidelijk de prijs weten voordat u akkoord gaat.

Onbeperkt Dataverkeer

Er is niets fijner dan onbezorgd uw websites, e-mail en andere activiteiten te kunnen uitvoeren. U wilt daarbij niet continu bezorgd zijn over uw dataverkeer limiet. Wij bieden u daarom webhosting met onbeperkt dataverkeer aan.


99% server beschikbaarheid

Wij kunnen een server uptime garanderen van meer dan 99% per jaar. Dit betekent overigens niet dat bereikbaarheid altijd is gegarandeerd omdat iedere Internet provider ook te maken heeft met externe factoren die buiten hun bereik en controle valt. Onderhoud wordt altijd in de avonduren gepland.

Back up

Van alle websites wordt 's avonds standaard een back-up gemaakt. Deze back-up wordt automatisch aangemaakt met behulp van intelligente geheugen-programma's. Het vereiste geheugen wordt onafhankelijk opgeslagen van uw webhosting ruimte.


E-mail account

Voor iedere website geld een standaard maximum van 10 email accounts. Voor ieder e-mailpostvak hebt u een opslaglimiet van minimaal 5 GB. Na circa 90 dagen worden de e-mails uit de inkomende postvak (Inbox) verwijderd. E-mails die u in eigen mappen heeft verplaatst, ofwel zich niet meer in de inbox bevinden, worden niet verwijderd en zijn opgeslagen.

Anti-spam en Anti-Virus

De anti-spam en anti-virus software is steeds up-to-date en beschermt je mailbox tegen de nieuwste virussen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van SPAM en andere vormen van ongewenste reclame.


E-mail Forward

U kan uw email adres door linken naar een ander email adres maar u kan ook uw email account handig beheren vanaf uw eigen smartphone of tablet.

Maandelijkse rapportage

Maandelijks krijgt u een email waarin wij u een overzicht geven met informatie over de bezoekers van uw website en welke pagina's werden bezocht.


Site lock

SiteLock onderzoekt regelmatig uw website op verschillende zwakke plekken. SiteLock wordt ingezet waar de standaard technische beschermingsmogelijkheden ontoereikend zijn en biedt u een belangrijke bijkomende bescherming voor uw website.

Groene hosting

De CO2-uitstoot van de servers worden gecompenseerd, daarmee zijn al onze klanten CO2-neutraal. Groene Hosting draagt bij voor een beter milieu. Als u dit ook aan uw bezoekers wilt laten zien dan kunnen wij het logo van Cleanbits ook op uw website zetten. cleanbits